Bye!

Hej sweeties!♥ Har precis kollat klart på Rosa the movie och den var riktigt bra. Fast har sett den så många gånger så jag minns typ allt, så lite tråkigt var det ju! Satte på datan igen bara för er. Och för att jag har besöksrekord. Hihi, ni är bäst! Ni kommer tycka att det är lite men det tycker inte jag! Har dessutom haft bloggen i en vecka, så det är posetivt!

Öh, ah tog en liten break nyss. Eller jag ringde Vicky och frågade om skjuts till HK;n imorgon. Vi ska dit på morgonen, halvklass. Som alltid! Och sen så packade jag väskan och vilka kläder jag skulle ha och till gympan. Grymt! Ingen stress på morgonen då! För jag är alltid stressad på morgonen.. Har alltid svårt att hitta & välja kläder, hehe. Men nu är det klart och klockan är bara 9? Ouff, jag äger! Sen tvättade jag min väska. Tvättade. Asså jag är helt klart bäst! Så den är i tvätten nu och ska bli från brun/svart till vit.


Allt som stod med kom inte med, för att blogg.se suger balle!
Godnatt typ.

...

Säg inte att mitt ganska långa inlägg inte sparades! :(

Rosa the movie.

Nu är jag fri! Haha jag bara skoja! Det är jag faktiskt inte.. Men jag och mamma var nere i centrum och köpte lite saker. Bla. en våg! Åh jag är så jävla tjock! Ska träna haha. Juste, jag såg på Leonies blogg att hon kollade på Rosa the movie och då kom jag på att jag hade den på datan så jag ska straxt se på den. Det var grymt länge sen faktiskt! Kommer inte att bli så väldigt mycket bloggning idag för jag ska förbereda för skolan och så ska jag stänga av datorn efter att jag har kollat på film! Fast kan säkert få in ett till inlägget innan jag stänger av datorn. För filmen kanske är i en och en halv timme alltså till halvnio typ och så ska jag stänga av datorn vid 9. Måste verkligen få sova ut den här veckan som kommer, sov kanske 6 timmar den här veckan varje natt. Men nu ska jag dra, vi hörs senare sötnosar!♥


One love, one heart.

Hej sötnosar! Filmen har inte tagit slut än och jag blev helt uttråkad. Så jag bestämde mig för att baka brownies som inte blev av igår! Och nu så är smeten i ugnen och dom ska ut om 5 minuter! Vet inte om jag hinner att svara på frågestunden idag för jag har rätt mycket att göra! Sa göra klart browniesarna och sen ska jag och mamma ner till centrum för att köpa en ny våg och någonting mera. Efter det ska vi väl äta och sen blir det nog datan och tvn. Menmen, nu måste jag dra och sminka mig lite för jag ska ju till centrum. Eller ska bara ta bort mascaran under ögonen och ta på ny! Men vi hörs senare ikväll hörni, ha det bra! :)

Du är finast syster!♥


Me right now!


Japp, nu ska jag se på film alledes ensam. Victoria frågade om vi kunde va men jag orkar helt enkelt inte. Jag ska ta det lugnt idag, blogga, kolla på film och helt enkelt bara chilla. Det behövs verkligen! Har inte sovit ut den här veckan så jag bestämde mig för att ta det lugnt den här helgen. Sånna dagar behöver alla, ellerhur? Så nu blir det popcorn, coca cola & wallander. Perfecta!

Ja, filmen är ju väldigt blodig så jag gjorde en passande bild, hehe!


Me right now!
√ Rosa mjukisdress!
√ Håret uppsatt i en slarvig bulle!
√ Popcorn!
√ Wallander!
√ Soda stream (coca cola)
√ Och utan smink!
CHECK!

Vi hörs efter filmen sötnosar!♥


Svaren från frågestunden, del 1.

-         hur många läsare/dag?
- vilka bloggar läser du?
- vad är det första du gör när du kliver upp på morgonen?
- favorit mat?

SVAR:
1. Det varierar såklart! Bloggen är rätt ny så därför mellan 30-60 kanske? J

2. Det varierar också. Förut var det ett intresse att läsa bloggar men inte längre. Jag läser mest vänners bloggar sen läser jag andra bloggar också, men jag har inga speciella utan det beror helt enkelt på i vilken blogg jag hamnar hos!
 
3. Jag svarar på alla sms, kollar på tv och ligger och drar mig en stund.

4. Har jättemånga, men thai & kina rätter, det får det nog bli alltså!

Har du träffat Sanja ens? :O <33

SVAR:
Alltså nej, det har jag egentligen inte, hehe.

vad saknar du mest nu ?
vad ångrar du nu ?
bästa vän ! ?

SVAR: 1.
Någon person? Det måste nog bli.. Evelina! J

2. Alla dumma misstag som jag har gjort…

3. Har många! Men dom bästavänner jag är mest med är nog Victoria & Johanna. Sen Evelina, men alla mina bästavänner betyder lika mycket!

om du fick ändra något med dig själv, vad skulle det vara?
SVAR: Jag skulle personligen vilja bli snällare, helt ärligt.

Vad tror du att du gör om 10år?
20år?

SVAR:
Det var en svår fråga! Men om tio år så är jag 22 så då blir det nog mest kompisar och sånna saker. Om tjugo år kommer jag nog ha barn, HA-HA! Nejmen, man vet aldrig! ;)

3 bloggar du älskar &följer,<3
SVAR:
Somsagt det beror på! Men din är i alla fall grymt bra!

Hur gammal är du?
du ser ut att vara 94-93, så nyfiken är jag de (a
SVAR:
Ojojojdå! Ser man på! Det är ofta jag får höra sånt faktiskt…
Men jag är bara 98;a alltså 11 år, hehe.

Om du fick träffa en känsis och bo med han/hon en vecka..vem skulle det vara?

Vad föredrar du helst mellan djur och kläder?

Saknar du någon?


SVAR:
1. Gud det var en svår fråga alltså! Men det får nog bli.. en tjej i alla fall som är otroligt bortskämd och har pool, bor i något varmt land (INTE SVERIGE!) och så. Hehe!

2. Det var också en svåring! ;) Men kläder. Jo, man måste ju ha kläder, djur är mest en sysselsättning eller vad man ska säga! Men jag älskar djur och har faktiskt en liten hund! :)

3. Ja, jag saknar väldigt många. Mest vänner som jag har mist :/

 
1. Framtids drömmar?
2. Vilka bloggar läser du?
3. Anser du att du har bra självförtroende?
4. Är du kär?


SVAR: 1. Modell, jag är väldigt lång och var det när jag var mindre. Hade dåligt tålamod så jag valde att sluta, heh.
2. Somsagt så är det olika!
3. Ja, det har jag faktiskt.
4. Nej, det är jag inte. Heheh, fan också! ;)

vilka bloggar brukar du följa ? :)
vad tkr du är det bästa med att blogga ?
hur länge har du bloggat ? (a)
puss


SVAR: 1. Olika fortfarande! ;)
2. Att få skriva av sig lixom och så alla kommentarer!
3. 1 år blev det den 31 december 09, hehe!

Varför börja du blogga?
SVAR: Tycker det är bra att få skriva av sig olika känslor, vad man har gjort och så.
Det är så lätt att bara kolla bak i arkivet och se hur man har förändrats, kolla på gamla bilder,
sen så kommer ju minnen upp som man har lagt i bahuvudet! ;)

- söt blogg.

varför började du blogga?
vilka kändisbloggare läser du?


SVAR: Tack! J
1. Somsagt, jag måste få skriva av mig!

2. Jag läste dom mer förut, men dom blir bara tråkigare och tråkigare.

-         Dom har nog aldrig mognat upp helt och hållet.. Men, det var roligare att läsa förut när dom trodde att dom ägde världen. Vilket dom fortfarande tror, men ah. Kan kolla in ibland då och då och då läser jag väl, Dessies, Kissies och Paow ibland. Hon har blivit så tråkig, och hennes design är så jävla ful! Sen läser jag falsksanning om man kan ta det som nån ”stor” blogg, hehe.

favvo mat? :D
SVAR: Thai & China slår nog det mesta.
Men kebab med ;$

favortminne?=)
SVAR:
Har nog inget svar på det faktist. Alla minnen är väl bra på deras lilla sätt! Men om man ska ta något med familjen, så att det inte blir taskigt mot mina kompisar om jag inte tar vårat minne så får det bli kryssningen. Åh, jag glömmer det aldrig!

vilka andra bloggar läser du? :)
SVAR:
fortfarande olika!

Vem är din förebild och varför?
SVAR:
Har nog ingen direkt förebild..

1. hur gammal är du?
2. varför börjad du blogg?
3. hur mår du?
4. vilken är din/dina favortit bloggar?
5. har du något riktigt bra minne? isåfall vad?

SVAR:
1. 11
2. Gillar att skriva av mig.
3. Jag mår bra, haha! J
4. Har inga direkta favoriter längre! ;)
5. Jag har många bra minnen med olika personer.
Men med familjen – kryssningen.



Tävling hos decevven.blogg.se i sammarbete med happyhair.se!


Nu är jag med och tävlar om ett valfritt clip-on-set i syntet hos decevven.blogg.se i sammarbete med happyhair.se! Grymt bra tävling faktiskt! Jag vinner aldrig sånna här tävlingar så jag skulle bli så himla glad om jag vann och verkligen studsa upp i taket då jag behöver löshår och egentligen ska köpa för alla mina pengar i Maj. Men det är ju ett tag tills dess och jag vet inte om jag vågar slösa pengar på det, så då är det här perfekt! Rena rama drömmen alltså! Även om ni inte vill vara med och tävla så tycker jag att ni iallafall kan checka in hennes blogg för den är så grymt himla bra!


Tik tok

Har inte ätit än, det kom en massa ivägen!
Men ska gå och käka nu då, sen ska jag fixa med frågestunden!
Ha det så bra sötnosar, hörs snart!♥

G-Morning!

Godmorgon sötnosar!♥ Träningen blev inställd pågrund av kylan så jag hade egentligen inte behövt att gå upp, men det gör ingenting! Antar att jag somnar tidigare ikväll då! Skola imorgon you know? Och sen tänkte jag bara ta upp att: Nu finns det andra inlägg att kommentera på, så det skulle vara snällt om ni kunde kommentera där och inte i frågestunden om det inte har med frågestunden att göra. Ja, då slipper jag sitta och radera en massa kommentarer!


Det skulle vara väldigt gulligt, hihi. Och idag kommer svaren från frågestunden upp ungefär klockan 12. Då tar jag del ett och sen svarar jag på resten av frågorna kanske vid 2. Nu vet ni!


Nu ska jag iallafall gå och äta frukost och sen bara göra ingenting speciellt fram tills klockan halvtolv då jag svarar på alla frågor. Det här blev mera ett frågestunds inlägg eller om den men jag hoppas att det inte gör någonting! TTYL♥

Ska även byta design idag, eller ska börja med min nya då!


Ni är verkligen söta!

Ett sista innan jag går och lägger mig..!
Statistiken är uppe på 20 besökare och det är natt!
Ni kanske tycker att det är lite, men det tycker inte jag.
Så tack till alla sötnosar där ute & godnatt..
igen!♥


Godnatt!

Hej sötnosar!♥ Ska upp tidigt imorgon, för jag ska på träning. Så det innerbär att jag alltså måste sova för att orka gå upp klockan åtta. Ja, men vi hörs imorgon efter träningen skulle jag tro! Och det är vid 12 eller ett eller så! Tack för alla underbara frågor jag har fått på frågestunden, fråga gärna mera! För att komma direkt till inlägget så klickar ni bara här! (Svarar också på alla kommentarer imorgon! :) Godnatt, sov gott!♥


Bilden förklarar det mesta..! :)


EDIT: FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD, TACK FÖR ALLA FRÅGOR!


Designer genom tiden!

Den där tyckte jag inte blev bra, heheh!


Gjord för sjukt länge sen, men somsagt så har jag inte lagt ut!


Den senaste, gjorde den ikväll till Erica!


Haha oj vad hittar man här då? ;-) Jag & Amanda skulle göra en blogg tsm.
Men det blir nog inte av! Riktigt ful & risig design dessutom, uschuschusch!



Gjord till Ebba & Knutte!


Gjorde en till Johanna igår, usch den vart jätteful verkligen!


Gjorde en till Nicole.B för riktigt länge sen, la aldrig in dock!
Riktigt ful, haha! ;-)



Nämen.. En till till Ebba! ;-)




Riktigt kass design av moi, haha! Euuw verkligen!


Och till slut, en till mig och Sanja!


Har gjort en massa mer, men det där får räcka! Alla var verkligen fula och rätt gamla! Sen December i think. Okej, inte så jättelänge sen men jo, tiden går fort faktiskt. Men, jag har blivit bättre och bättre på designer faktsikt, även om dom fortfarande är jättefula! Nu till frågan!

 


Här kommer jag!

Nu har jag tid för att blogga minsann! Saknat mig? Hoppas så iallafall!♥



Idag har det varit en chilldag helt enkelt. Var nere till centrum med mamma och köpte baksaker, wallander, beck & nån annan kriminal film, sminkborttagningstussar och foundationborste, nice! Då har jag det gjort också. Bakningen får bli imorgon för klockan var halvfem då vi kom hem från centrum och vi skulle ändå äta "straxt"
så det var väl ingen idé antar jag? Bråkade lite med min bror & mamma, heh ovanligt.. Sen har jag bara legat och kollat på tv oså idag. Träffade Johanna nere i centrum också förästen. Sa mest hej och så, ah. Tror inte på det där löftet idag, har verkligen inte haft tid och det är väl ingen idé att försöka idag? Nope, tror inte så.

Och sen kommer vi till vinnaren av Robinson som då var Hasse! Han var en värdig vinnare tycker jag, han var alltid glad och så! Haha, ja och så har jag inte följt robinson så mycket för den delen.. Imorgon har jag ivarjefall träning klockan 10 istället för kvart i tolv. Åh, jag kommer aldrig orka gå upp! Antar att jag måste iallafall. Typ klockan 8. Jaja, går upp tidigare på vardagar ändå, så får väl bara stå ut. Och hoppas på att det blir mer än 10 minus imorgon också. Typ emellan 10 och halvtolv, hehe. Det skulle glädja mig eftersom att det inte blir någon träning då! Förövrigt så tror jag att jag bara ska baka imorgon, kolla på film och städa. Ta det lugnt dag lixom. Men, har ingenting mera att säga ska visa några headers som jag har gjort som ni däremot inte har sett! Fast ah, dom får komma i nästa inlägg faktist, hehe. Ha en bra Lördags kväll nu alla sötnosar, wiiho!
 


Men snart så..!

Är lite upptagen, kan ta ett tag till!

-


A drop in the ocean

Tjingeling sötisar! Idag är jag på rätt bra humör, har bara ingenting att göra. Har heller inte fixat mig! Vaknade klockan 11 idag helt själv. Helt otroligt, it's good! Mina bröder vaknade tillochmed tidigare? Haha sjukt! Men jag tycker fortfarande att det är tidigt. Vill ner till centrum och handla ny foundation borste och puder. Åh, asså ge mig fin hy! Då skulle jag slippa ha allt smink, vilket jag egentligen inte vill ha. Seriöst! Jo, mascara kan aldrig skada men jag vill ha perfekta hyen! Och det ska jag fan få! Hur som helst så blir det nog bara chill idag. Kanske har någon tävling eller så. Ska kämpa upp besökarna somsagt. Eftersom att bloggen bara är 1 vecka gammal så ligger dom rätt lågt, as you maybe know? Men jag ska komma upp till 80 besökare då är jag nöjd. Fan, det kommer jag aldrig att klara! Aldrig! Okej så vi säger 60. Det blir bättre! Jaja, ska kolla lite mera på tv nu, puss!

Give me summer!


So sweet!

Innan jag lägger mig så vill jag bara säga att statistiken ändå är rätt normal för att jag knappt har bloggat!
Ni är verkligen hur söta som helst! Men nu ska jag faktiskt kolla på tv och sen ska jag sova! Godnatt!♥

Imorgon ska jag sätta mål för bloggen också! Men det får ni så då! :)


Godnatt sötnötar!

Nu ska jag tvätta av sminket, om jag orkar äns en gång. Nope, det gör jag verkligen inte! Jag vet att det inte är bra, men det går typ inte helt seriöst. Måste köpa nya oljetussar imorgon! Tänkte förästen ha en liten tävling då ocskå! Antingen veckans blogg, eller gissa vem eller vadsomhelst helt enkelt!

Och förästen.. Nu när ni ändå är här så kanske ni kan säga varför ni läser min blogg, vad jag ska ändra på, vad som är bra & dåligt osv.! Det skulle uppskattas sötnosar! ♥

Ser jag inte lite ut som en gris..? Jo, hahahaha!


So fresh!

Pappa gick precis och la sig då jag frågade om han kunde fixa sodastreamen, damn! Åh, jag blev sur. Är så sugen på det! Men jag hoppade in i duschen på bums istället, kändes att det behövdes. Hade trots allt inte duschat efter ridningen. Så här sitter jag med utsläppt och blött hår i min mjukisdress och mascara under ögonen. Nice! Ska snart tvätta bort min mascara, har ju faktiskt kvar också för min är vattenfast. Blir inget mer godis ikväll inte då jag har varit så duktig och borstat tänderna noganoga med Listerine 4 in 1 munskölj. Duktigt Cecilia, det är värt applåder! Är grymt törstig blir det bara av att veta att jag ska borsta tänderna, blir ni också det? Nu ska jag i-varje-fall gå och dricka vatten (ÄNTLIGEN!) och sen så ska jag vara inne på datorn till cirka halvtolv och sen blir det sängen+kolla på tv+smsa. Men hinner nog få in ett till inlägg innan dess! Perfecta!


Dålig uppdatering!

Hej sötnosar!♥ Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har bloggat idag! Haha dumma mig. Hade helt enkelt inte ork eller lust, men kände att jag var tvungen! Lixom, annars är det ingen idé att ha en blogg, ellerhur? Och vet ni? Under helgen så ska jag satsa på ett besöksreord. Och det ska jag bannemig få då! Trots att jag kommer vara grymt upptagen under helgen, för imorgon ska jag vara med kompisar och på Söndag med. Men jag har ju alltid kvällarna fria, och det är ju helg på Söndag med, ellerhur? Kvällen har iallafall tillbringats med godis & datorn. Har inte haft så mycket att göra, men brukar vara rätt trött på Fredagar.. För först har det varit skola sen är jag jättestressad till ridningen och allt vad det är! Skulle egentligen ha match idag men den blev inställd, det var för kallt! Tur det faktiskt! Orkar verkligen inte spela match ändå! Men nu ska jag försöka få pappa att sätta in den nya kolsyrepatronen så att jag kan dricka min efterlängtade sodastream! Så himla gott och inge socker! Ha en fortsatt bra kväll folket, skriver senare!♥

Bildbrist!


R E S P E K T

martin är en stooooooooooor jävla nööööööööööööööööööööööööööööööööööööörd!
jo, han sa det själv alltså. respekt folket, jag är bäst! alla avgudar mig!
och sen älskar han elin mest för att dom är tillsammans antar jag. sen har han,
ju gjort lite fina bilder på mig. från då vi "bråka om emelie" avundsjuka bitch!
han vet att hon är min och så kommer det alltid att vara! :)
haha, stackars martin din dubbelooser, alla älskar mig, även du!
dags att inse det nu kanske? tss ;)
FDI.
Han är världens fjortis, och ni vet vad jag tykcer om sånna?
 
That's right bitch!


Tycker synd om mig.. Grymt mycket! :(

Åh, blogg.se är så sjukt jobbigt! Håller på att dö! Har tusen gånger dilfibfs läxor att göra, och jag har inte gjort en enda. Fan då. Eller nej, har typ två men har en massor att göra! Jag gillar inte alls nya blogg.se;s design. Jobbig är den! Åh, får ångest! :( Måste fan plugga innan jag blir grillad. Kommer inte vara klar föräns om två timmar, men vi hörs då hoppas vi! Nu måste jag tagga, ha det bäst!♥


tjäänare!

Håller på med en överaskning just nu. Det är bara Nicol som vet om den faktiskt! Ni får säkert veta när jag är färdig med den. Ledtråd för er som är nyfikna är väl att öh.. venneh?


Lillebror or Lillesyster!

Ellinore ska få ett syskon som var beräknat att vara fött idag, som inte har kommit än, men det kommer ju närsomhelst då alltså! Men Grattis Bästevän!♥


Gammal & Ugly Betty (Cecilia)
Älskar er tjejor ♥
Ellinore är hon längst ner!


Home!

Hej sötnosar. Åh, vad rolig dag! Nja, inte så att den var jätterolig men jag som alltid är så posetiv så säger vi att den var okej! Vilket den faktiskt var? Åh, vad jag babblar! Kan knappt skriva, mina fingrar är helt döda! Har varit ute med Johanna vid dumpers (en isbacke) och åkt, vilket var så grymt jävla kul faktiskt. Tjohej på det! Heheh, jo jag är normal. Juste, morgonen började väl inte så bra. Fixade mig dock vädligt snabbt. En timme ungefär, great! Det tog två timmar för ett jävla tåg att åka till centralen fast det skulle ta en halvtimme. Vilken avrunding, heh? Hann inte äta lunch på skolan så jag, mamma & Joel fick äta vid centralen. Thai mat, grymt gott! Var jobbigt att gå i stan bara, för Joel min bror har epelepsi så kollade han med doktorn och pratade om något, typ om hans medecin sen skulle de ta ett blodprov och sen var han hur yr som helst och kunde knappt stå.

Jaja, annars var dagen rolig faktiskt! Skönt att vara tillbaks i skolan igen iallafall! Just nu så är jag iallafall så grymt sur på mamma. Fyfan! Asså shit, för det första så är hon så jävla sur utan någon jävla anledning? Sen så skyddar hon alltid mina bröder och skyller allting på mig? Åh, ni skulle bara veta! Surkärring! Dock så gör det ingenting, gillar att bråka med mamma. Tar aldrig någonting seriöst. Kallar bara henne en massa fula saker och säger att tex. Jag gillar alla i min familj utom hon och William (vilket iof är sant i vissa lägen) och sånt. Har ingenting att skriva, pussen!

Lillebror på ettårsdag! Älskar dig!♥


Cya tomorrow!

Det gick inte att mobilblogga! Fråga mig inte varför, men det var något konstigt? Nu ska jag fixa inför skolan och sen kolla på tv och sen sova självklart! Ska inte somna typ halvtolv som jag brukar, det är så jobbigt lixom! Och för första gången på länge så har vi god frukost hemma, så att jag inte behöver svälta i skolan. Kan välja mellan Gröt, Toast, Youghurt, Mackor, Riskakor osv. Yeah! Ahja, vi hörs imorgon sötnosar. Love, love, love♥


Gjorde en design till Alejandra, Jennifer och Dogge! Den blev jättedålig ;(
Men dom blev nöjda, och det är ju lixom huvudsaken!
www.eevigheet.blogg.se - läs & kommentera nu sötnosar!
Hoppas att ni får fler läsare nu också, hihi! :)


Tomorrow i be back at the school bitch! Då ska man fan akta sig! ;)

Ohlalala, statistiken ökar! Tack sötnosar!




Har ingenting att säga, förutom att imorgon är det skola! Yes, har saknat den. Har trots allt inte varit där på ett tag, så det ska bli kul att träffa hela bunten! Juste, jag köpte en ny mascara i typ Söndags tror jag att det var. En vattenfast. Onödig jag är, för jag kunde ha köpt vanliga men shit the fuck, en vattenfast kan alltid vara bra att ha, right? Lixom.. Hatar när man inte har smink i skolan lixom så himla pinsamt! Och då har jag iallafall mascaran kvar, så slösar jag heller inte lika mycket! Och då menar jag när vi typ har varit i simhallen oså. Fast det kan ju dröja, men ska sluta sminka mig hela tiden. Ibland går jag lixom och sminkar mig när jag är sjuk? Sjuk jävel jag är. Men inte längre faktiskt. Förut! Ska stänga av datorn och kolla om det är något bra på tv nu! Så det betyder att det inte blir något mer bloggning ikväll! Men ska också fixa för imorgon. Juste, jag ska till doktorn. Fitta, det hade jag glömt! Men det är på morgonen så jag kommer tillbaks sen ändå. Efter skolan ska jag vara med Evelina, Johanna & Frida. Ska försöka fixa så att jag kan mobilblogga sen också, men det är jag tyvärr inte så bra på! ;$ Jaja, bara babblar. Puss på er, hörs imorgon!♥

Lyssna och ta åt dig...


Sick of trying.

Hej bloggen. Är så jävla ledsen just nu! Orkar inte leva längre. Har tappat kontakten med så jävla många fina vänner! Bästavänner tillochmed. Fyfan. Ha en idé som ni tyvärr inte får veta just nu. Senare kanske. Hejdå.

New and fresh. Soo not!

Gjorde en design lite snabbt! Åh vad ful, men min andra cpade!
För man såg bara 2½ inlägg lixom, sen fuckade det.
Men gud vad den är ful! Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig!
Ska fixa till det imorgon tror jag då jag bara ska ha en bild.
Orkar inte hålla på med det där cpkukfittpungsaken!
Förlåt, men jag blir så suur! Åh är grymt hungrig!
Men nu måste jag sova, godnatt bloggens alla sötisar!♥

Nya designen. Den är verkligen så ful!


Mjusic















Väldigt blandad musikstil.. But i like it! (y)


fddfefqe

Hej sötnosar! Nu är det reklam på PH och det börjar när som helst! Så det här blir snabbt. Tror inte att det blir någon skola imorgon, ser inte ut så iallafall. Bloggar i nästa reklam då ska ni få ett par grymma låttips! Förlåt för dålig uppdatering också. DET BÖRJAN NU!

Godis är det enda jag ska sluta äta, annars är det fritt! Eller jag menar, jag ska äta godis en gång i veckan inte mer! Sen ska jag bara träna mera, lite varje dag eller tre gånger i veckan. För nu ska jag äta chokladbollar som jag bakade igår och kolla på en skräckis! Puss♥

Besök Erikas blogg, den äger!
http://erikaenglund.devote.se

fin är hon också! :)♥


Olika tips för att träna magen!

Här kommer då mina träningstips! Jag tycker själv att alla är fina som dom är, och att barn ska inte banta. Absolut inte! Men träna kan väl aldrig skada. För det tar jag inte som att man bantar. Jag bantar absolut inte! Utan till sommaren när man går på stranden med bikini vill jag vara smal. Och det är vad jag tycker! För alla har ju olika åsikter, och det var personligt! Och somsagt, man är fin som man är. Men alla kan inte acceptera det och vill göra något åt saken! Så jag tycker absolut inte att det är fel att träna för att bli smal faktiskt. För om det är det man vill och är gladare över att träna så tycker jag att man får göra det. Så länge man äter, och inte tränar för att banta. Ät nyttigt istället! Så här kommer lite tips till er som vill få den perfekta kroppen till sommaren!

♥ Var ute och gå varje dag. Det ska vara jättebra! 3 gånger om dagen helst och 30-45 minuter varje morgon, eftermiddag och kväll. Om man inte hinner det så kan man vara ute och gå 1 timme då man har tid 3 gånger i veckan istället. Jogga kan man ju också göra om man orkar! (När man går snabbt så bränner man mer fett!)

Träna på morgonen. Det ska vara mycket bättre och man bränner mer fett. Man ska helst gå ut och gå 45 minuter klockan 06.00. Hinner man inte det så kan man bara göra situps och andra övningar! Men jag menar inte att man bara ska träna på mogonen. Utan man kan ju träna på kvällen också, men det ska vara bäst att träna på morgonen!!

Och det kan vara svårt att komma på bra träningar för Magen. Men det finns faktiskt mer än vad man tror!

Benlyft;
Placera dig på en bänk med ryggen neråt. Se till att du har benen utanför bänken ungefär vid korsryggen. Ligg rakt med benen utanför och lyft sedan upp benen så dem står rakt upp. Gå sedan ner till utgångspositionen och upprepa rörelsen så många gånger du klarar eller så många gånger du önskar.


Snea crunches;
Lägg dig ner på sidan, se till att benen är lite böjda. Ha armar bakom huvudet och dra dig upp så långt det går. Gå sedan tillbaka till utgångspositionen och upprepa sedan rörelsen. Blir det för lätt kan du hålla en viktplatta bakom huvudet.

Crunches
Placera dig så att du ligger med ryggen i bänken. Lyft upp benen och dra din överkropp uppåt så långt du klarar. Gå sedan tillbaka till utgångspositionen. Upprepa rörelsen så många gånger du klarar eller så många gånger du önskar. Blir det för enkelt kan du hålla en viktplatta bakom huvudet.


Och när man gör situps så tränas inte alla magmuskler med andra ord så utförs bara halva situps. Det är för att man gör situps vanligast på ett plant golv. Det visste ni inte va? Men om man vill utföra hela situpsen så kan man ta hjälp med en pilatesboll som då inte är plan. Och har man inte en sån så går det lika bra med att lägga en tröja eller liknande vid ländryggen.



Bild lånad härifrån!


Sjukling!

Hej sötnosar! Är hemma ifrån skolan idag. Har flera anledningar. Igår så fick jag feber och kunde inte somna föräns vid 12. För sent för mig som bara är 11 och ska upp klockan 6. Jag behöver sova 10 timmar egentligen, men så blir det ju aldrig ändå. Hursomhelst så har jag inte feber längre, men jag behövde vila, sova ut och så har jag ont i halsen! Nu vet ni! :)

Jag har ett nytt löfte. Japp! Jag ska bli smalare till sommaren. Då går man ju i bikini oså! Så jag har börjat träna. Om ni vill göra samma sak så har jag ett tips, eller flera faktiskt. Kommer kanske upp ett inlägg! Ska börja äta nyttigt, gå ut och gå 3 gånger i veckan, träna varje morgon och kväll osv. Så om ni inte vill missa mina tips så får ni inte glömma att kolla in om ett tag! Typ om 40 minuter! Nu ska jag äta choklad från i Lördags som jag aldrig åt, och sen ska jag bara äta nyttigt! Inge godis, ingenting! Mamma och pappa ska tro att jag äter godiset men jag ska spara tills jag har fått ett kilo så kan jag äta en godis varje vecka. Smarting! Not, jag bara drev. Men nu ska jag gå och äta nåt, puss!♥


D H A L N

Ska iväg en liten stund, har inte städat klart men ah. Hejdå!♥


GRR!

Ska städa nu, har varit på träning det är darför jag inte har bloggat! Stäääääääädning next!


Sent inlägg! (Skulle sparats igår!)

Här kommer inlägget om mig som jag inte har haft tid att göra innan!
Jag heter Cecilia och 11 vårar gammal. På min fritid gör jag allt ifrån att vara med kompisar, rida, spela fotboll, blogga och ta massor av bilder! Har dock ingen bra kamera, men jag tar mest egobilder! Min mobil är en U10i som tar bilder med blixt och har 8.1 megapixel, och där kommer mina egobilder ifrån och även bilder till bloggen! Jag har också en kamera att fota med men den fattar jag tyvärr inte så bra. 9.1 megapixel, men jag fattar inte så mycket av den! Angående mitt bloggande så har jag haft jättemånga bloggar, men har inte riktigt fastnat för någon! Men den här ska jag satsa på nu faktiskt! Sen kanske det inte blir så jättemycket uppdatering men från 3-6 inlägg per dag iallafall. Och det beror på att jag är upptagen varje dag i veckan. I min blogg kommer ni att få massor av bilder som förklarar det mesta i min vardag men även en massa text och andra roliga saker. Jag kommer att tipsa om saker jag själv tycker är bra, sen kan det dyka upp Hiss & Diss, tankar, åsikter & "Svar på tal" också. Jag hoppas att ni kommer att tycka om det som skrivs i min blogg, enjoy!


Cecilia är här igen!

Hej sötnosar!♥ Jag är hemma nu efter en jätterolig dag! Eller jag har varit hemma ett ganska långt tag men jag har ätit, laddat över bilderna, lyssnat på musik & till det så dansade jag, sjöng och hoppade i sängen som en himla idiot! Herregud vad det var kul! Dagen med faktiskt. Har bilder som ni ska få nu, för har ändå inget speciellt att säga, men det blir mer bloggning ikväll. Förlåt för oroterade bilder men jag inte tid till att rotera dom.. Men bättre nåt än inget, ellerhur? Så se & njut nu sötnosar!♥

Evelina Bästavän, så söt!♥











Jag älskar er tjejer!













Har mer, men dom är likadana nästan allihopa! :)♥
Kommer bilder från imorgon lite senare!


Snabbt!

Hej sötnosar!♥ Måste fixa mig på drygt en halvtimme och med det så ska jag duscha, sminka mig och sånna saker ni vet! Sen kommer Johanna och då går vi till Olivia! Evelina är redan där. Ikväll när jag kommer hem så får ni massor av bilder om vi inte sover över eller om det inte blir försent! Puss!♥


S Y T

Vet ni? Jag har inte varit på humör idag som ni kanske har märkt? Men bilder kommer imorgon! Ska dock vara med kompisar men jag bloggar ju förr eller senare! Är jättetrött, ska bara dricka typ vatten eller något och borsta tänderna och så, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och smsa. Somna inte för sent nu sötnosar! ♥


Jag får aldrig stopp på mina tårar. Dom rinner oavbrutet och jag kan inte hjälpa det.

Jag kan inte andas. Jag får panik, men snabbt inser jag att det inte gör något. För det har hänt många gånger förut och jag kommer nog snart att bli van. Jag är verkligen inte stark längre. Jag gråter för ingenting. Eller det kanske är allt & inget. För jo, allt har en anledning. Jag faller ihop och orkar inte resa mig upp igen. Mina krafter är för få för att kunna stå på egna ben. Jag orkar ingenting längre. Det gör jag verkligen inte. Om gud tar sina finaste änglar först så måste nog jag bli tagen sist. Jag måste nog bli lämnad kvar här på jorden i all evighet helt ensam. Eller ensam är jag nog redan. För jag duger inte åt nånting. Det måste vara nåt fel på mig. Jag är inte värd att leva. Det är jag verkligen inte. Finns så många bra människor som redan har kommit till himlen och det är orättvist. Det vore vara jag. Jag är frivillig och byter gärna plats med någon. Jag orkar bokstavligen inte mer. Det är nog som folk säger. Att jag helt kass och värdelös. Alla kan inte ha fel.. Ellerhur?


Patetiskt.

Förlåt, kommer att uppdatera mer senare ikväll! Min kväll har varit sämst och jag vill inget annat än att dö.


Du ger mig att luft att andas.

Hej sötnosar! Dagen har varit jättebra & framförallt jätterolig! Glosorna gick jättebra och Svenska läxan också! Försov mig dock till 5 över sju så jag var tvungen att skynda mig lite, men det gick bra. Hann bara inte äta frukost, så jag var jättehungrig i skolan. Så jag åt faktiskt två portioner av skolans mat, så det så? Efter rasten hade vi bild och det var helt klart roligaste lektionen på länge. Vi fick göra valfritt den lektionen så jag och Johanna skulle bara rita något tillsammans. Så skulle jag sitta på Hampus plats för att vi sitter vid samma bord och hann sitter brevid Johanna och det slutade med att jag fick sitta på båda deras stolar, hehe. Juste, Hampus ritade med oss också. Haha, det vart lite flumm för vi klottrade bara och kom fram till Cizzz, Jojjzzz & Hampzzz. Haha och tillsammans så hette vi 3ZZZ. Haha flummiga man får va! Sen rullade dagen på och senare så skulle vi rida. Det var jätteroligt för det var bara 2 mer än jag, Johanna & Victoria. Så det vart nice! Det gick rätt bra också faktiskt. Men nu ska jag äta, bilder kommer senare!♥

Älskar dig bror!♥



Kan också passa på att säga att vinnaren av "Gissa Kändis" tävlingen blev Sara! Grattis, hoppas att du får lite fler läsare! För att du var vann så får du ju självklart stå med i mina länkar i en vecka! Grattis än en gång!
Och svaret på Gissa Kändisen var Christina Aguilera!

Orginal bilden!


Gnight!

Gissa vad? Tro det eller ej, men jag är färdig med Engelska läxa & min Svenska läxa! Toppen alltså! Sen vet jag vilka byxor jag ska ha, haha. Men det är bra, för jag har jättesvårt att välja kläder på månarna, har ni också det? Glömm inte "Gissa kändisen" tävlingen 2 inlägg under! Skulle vara roligt om det var fler som gissade.

Imorgon är det Fredag också, roligtroligt. Har ni någonting speciellt att se framemot? Själv så har jag det. För det första så är det ju skolan som jag älskar. Jag vet inte varför men jag tycker att skolan är grymt rolig faktiskt! Sen så har vi för det andra ridning. Och när jag kommer hem så duschar jag, sätter på mig min mjukisdress och dricker te. Senare när mamma & pappa kommer hem så kommer jag att äta godis, blogga & lite sånna saker! Nu vet ni! Det kommer inte att bli uppdatering föräns vid 7 imorgon ungefär. Ska försöka att hinna med ett morgoninlägg, men det är bara ett kanske så hoppas inte för mycket nu!

Gud vad jag bara babblar. Om absolut ingenting, stackars er. Men nu är jag rätt trött så ska lägga mig och kolla på tv i en halvtimme och fixa mig inför läggdags. Ha det så bra, hörs imorgon!♥

That's my girls.. And that's.. That's my life!♥


Rock n' Roll

Innan jag äns rör den där pennan för att kunna göra läxor vilket jag hatar så ska jag bara säga att designen just nu är en tillfällig design! Men den är ändå rätt snygg? Det är en rätt gammal, men det gör ingenting tror jag? Nu måste jag faktiskt ta och plugga, har ju lovat mig själv som ett nyårslöfte att börja sköta skolan! Hörs sen♥


Gissa kändis!



Jag är inte så smart kan man nog påstå! Haha, hur många läsare kan jag ha? 3. Seriöst, jag startade bloggen för kanske någon timme sen och kör Gissa Kändis? Det kommer nog inte vara någon som gissar men den som gissar rätt får stå med i mina länkar i en hel vecka faktiskt. Och till dess har jag nog skaffat mig läsare, eller vad tror ni? Men så svårt är det nog inte om man använder hjärnan faktiskt!


Nu ska jag göra läxan som har fått väntat väldigt länge faktiskt. Efter det så ska jag sova, men jag hinner nog slänga in ett snabbt inlägg innan dess! XX, Cecilia Sötnos.


Ny blogg igen..!

Hej sötnosar! Cissi hära! Kommer att börja blogga igen nu då!
Typ.. 1000 gången gilt? Men asså Sanja verkar inte tycka det,
var så roligt att blogga så jag gjorde en egen, för jag älskar att blogga.
Bloggen kommer att bli dubbelt så mycket roligare än vad den var förut!
Ska bli minst 3 inlägg per dag, ska lova det! Inte så mycket!
Men jag är upptagen alla dagar i veckan, förutom på Måndag och helger.
Eller på Varannan Lördag och varje Söndag är jag det.
Men skitsamma! Det ska bli jättebra med bilder, och allt annat!
Sen läsarna kommer säkert att gå jättedåligt nu i början..
Men jag ska kämpa mig upp! Juste, behöver bloggdesign! Någon?
Skulle inte tro att det blir så, men man kan ju alltid hoppas.
För jag gör sååå fula, hihi. Kommer ett inlägg om mig senare,
för er som inte har läst bloggen innan dårå! Nu ska jag iallafall plugga &
packa kläder tills imorgon ochså, men vi hörs. XX, Cecilia Sötnos!♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0